12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών | Συνδιαμορφώνοντας ένα Νέο ΕΣΥ

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών, ο μεγαλύτερος ετήσιος θεσμός διαβούλευσης και διαλόγου των εκπροσώπων ασθενών με την πολιτική ηγεσία, την ακαδημαϊκή και επιστημονική κοινότητα και τους επαγγελματίες υγείας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21 | Αίθουσα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”) !

Με τον τίτλο “Συνδιαμορφώνοντας ένα Νέο ΕΣΥ” οι θεματικές του διήμερου συνεδρίου θα καλύψουν σημαντικά και ακανθώδη θέματα που σχετίζονται με τη διαμόρφωση ενός δίκαιου και βιώσιμου Εθνικού Συστήματος Υγείας, όπως πρόληψη και πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, κλιματική κρίση, συμμετοχή των ασθενών σε λήψη αποφάσεων για πολιτικές υγείας, νέος Υγειονομικός Χάρτης και ιδιωτικές δαπάνες στην Υγεία, αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, καθώς και πρόσβαση των ασθενών στην καινοτομία και σε κλινικές μελέτες.

*Η δια ζώσης παρουσία στο Συνέδριο επιτρέπεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης, ενώ οι εργασίες του Συνεδρίου θα μεταδοθούν και διαδικτυακά από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας. 

Shopping Basket