ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής διοργανώνει το 3ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας, στις 03 – 04 Φεβρουαρίου 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΩΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Οι εργασίες θα υποβληθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά και στα Ελληνικά.
Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, με συνημμένη την περίληψη.

ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024
Δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες εργασίες.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
• Ανοσολογία
• Βιοχημεία
• Εργ. Αιματολογία – Αιμοδοσία
• Μικροβιολογία

Οδηγίες για τη συγγραφή των περιλήψεων: Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να έχουν έκταση μέχρι μέγιστο αριθμό λέξεων 300 (εκτός τίτλου, συγγραφέων και προέλευσης), δύναται να περιέχουν 1 σχήμα ή πίνακα ή εικόνα και να είναι γραμμένες με το πρόγραμμα Word. Εργασίες με περισσότερες των 300 λέξεων θα απορρίπτονται αυτόματα. Η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι κοινή (π.χ. Arial Greek) και το μέγεθος των χαρακτήρων 10 (π.χ. Arial Greek 10’).

Οι εργασίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία:
Τίτλος περίληψης (με κεφαλαία γράμματα). Ο τίτλος να είναι σύντομος και να αναφέρεται στο περιεχόμενο της περίληψης.
Συγγραφείς (με πεζά γράμματα). Το όνομα του συγγραφέα που θα παρουσιάσει την εργασία πρέπει να είναι υπογραμμισμένο στο κείμενο.
Προέλευση εργασίας (με πεζά γράμματα). Πρέπει να αναφέρεται η Κλινική/Εργαστήριο, το Νοσοκομείο / Ίδρυμα και η Πόλη.

Το κείμενο της περίληψης θα πρέπει να να έχει την εξής δομή:
• Εισαγωγή
• Σκοπός
• Υλικό και Μέθοδοι
• Αποτελέσματα
• Συμπεράσματα

Τέλος, για περιλήψεις μη ερευνητικών εργασιών, οι ενότητες υλικό-μέθοδοι και αποτελέσματα θα προσαρμόζονται ανάλογα

Οδηγίες για την Αποστολή Περιλήψεων
Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, με συνημμένη την περίληψη. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιολόγηση των εργασιών αποτελεί η εγγραφή στο Συνέδριο ενός από τους συγγραφείς που συμμετέχουν στην εργασία. Εφόσον ένας συγγραφέας συμμετέχει σε περισσότερες από μία εργασίες η εγγραφή του θα λαμβάνεται υπόψιν μόνο για μία εξ αυτών. Ο υπεύθυνος συγγραφέας θα λάβει email επιβεβαίωσης παραλαβής της περίληψης. Εφόσον κατατεθεί η εργασία, διορθώσεις γίνονται δεκτές έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα λάβετε στο email σας κατά την υποβολή της εργασίας σας. Επιβεβαίωση για την αποδοχή ή απόρριψη της εργασίας θα λάβει μόνο ο υπεύθυνος συγγραφέας μέσω email.

Οι περιλήψεις θα αξιολογηθούν από την Επιστημονική Επιτροπή ανά θεματική ενότητα. Κατά την υποβολή της εργασίας, οι συγγραφείς πρέπει να δηλώσουν την θεματική ενότητα στην οποία επιθυμούν να κριθεί η εργασία. 

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΠΛΗΡΩΜΗ
Shopping Basket